Форма для сиру круглого до 2.5 кг під серп'янку.
- 750 грн/шт - від 300 шт
Форма " St . Paulin " Ø 193 mm . під серп'янку.
У цій формі одержуємо сир вагою до 2.5 кг. розміром: D = 193 мм. та висотою до 80 мм.
Важливою умовою пресування збереження температури сирної маси. При швидкому охолодженні сиру під час пресування уповільнюється процес молочнокислого бродіння та відділення сироватки, підвищується активна кислотність сирної маси. Внаслідок цього погіршуються зневоднення та ущільнення сиру, замикання його поверхневого шару. Тому необхідно застосовувати товстостінні пластикові форми.
Комплект пластикових форм (основа + кришка) для виготовлення твердого сиру:
Основа: внутрішні розміри d – 193мм, h – 100мм.
Кришка: розміри зовнішні d - 190мм, h - 105мм.
Можливе постачання форм будь - якої комплектації на розсуд замовника.