Форма для твердого брускового сиру до 5кг типу "Голландського"
- 2140 грн/шт - від 200 шт
Форма для сиру брускового типу "Голландська", "Буковинський".
Маса готового сиру – до 5 кг.
Форма під вертикальний прес для виробництва сиру виконується з використанням нержавіючих перфорованих вставок. Важливою умовою пресування збереження температури сирної маси. При швидкому охолодженні сиру під час пресування уповільнюється процес молочнокислого бродіння та відділення сироватки, підвищується активна кислотність сирної маси. Внаслідок цього погіршуються зневоднення та ущільнення сиру, замикання його поверхневого шару. Тому необхідно застосовувати пластикові форми із перфорованими вставками для забезпечення технологічних режимів виробництва сиру. У повний набір форм входять три перфоровані вставки з нержавіючої харчової сталі. Пресування здійснюється наступним чином: у пластмасову основу кладуть перфоровані вставки на дно та бічні поверхні, засипають сирне зерно, яке накривають перфорованою вставкою та пластмасовою кришкою, ставлять під прес. Через отвори в перфовставках та великі отвори у пластмасовій основі форми під час пресування здійснюється відділення сироватки. У разі утрудненого виходу голівки сиру з форми або перфорованих частин необхідно форму в зборі насадити на виштовхувачі штоки через отвори в дні основи. Комплект пластикових форм (основа + кришка) для виготовлення твердого сиру:
Основа: розміри внутрішні 298х150х117мм.
Кришка: розміри зовнішні 288х142х65мм.
Комплект 3 - х елементної перфовставки: 2 - а вкладиша та обичайка).
Можливе постачання форм будь - якої комплектації на розсуд замовника.