Форми для твердого сиру до 4 кг. типу "Manchego".
- 2100 грн/шт - від 300 шт
Форма призначена для формування твердого сиру типу Manchego.
Форма для сиру "St. Paulin" Ø 210 мм .
У цій формі отримуємо сир вагою до 4 - х кг. розміром: D = 207 мм. та висотою до 85 мм.
Форма під вертикальний прес виконується в 2 - х варіантах: з використанням нержавіючих перфорованих вставок та під "серпянку". Важливою умовою пресування збереження температури сирної маси. При швидкому охолодженні сиру під час пресування уповільнюється процес молочнокислого бродіння та відділення сироватки, підвищується активна кислотність сирної маси. Внаслідок цього погіршуються зневоднення та ущільнення сиру, замикання його поверхневого шару. Тому необхідно застосовувати пластикові товстостінні форми з перфорованими вставками для забезпечення технологічних режимів виробництва сиру. У повний набір форм входять три перфоровані вставки з нержавіючої харчової сталі. Пресування здійснюється наступним чином: у пластмасову основу кладуть перфоровані вставки на дно та бічні поверхні, засипають сирне зерно, яке накривають перфорованою вставкою та пластмасовою кришкою, ставлять під прес. Через отвори в перфовставках та отвори у пластмасовій основі форми під час пресування здійснюється відділення сироватки.
Комплект пластикових форм (основа + кришка) для виготовлення твердого сиру: Основа: внутрішні розміри d – 210мм, h – 114мм. Кришка: розміри зовнішні d - 205мм, h - 74мм. Ціна комплекту із пластику: 630, 00 грн.
Ціна повного комплекту: 1450. 00 грн.